Projektledare
Publicerad: 2017-07-11 

Gillar du teknik, utveckling och förbättringar? Telesteps är ett kompetent gäng, med mycket kunskap inom sin bransch som behöver nya friska ögon och en entusiastisk medarbetare som driver utvecklingen framåt. Det är stor efterfrågan på projekt med mekanikinriktning och nu behövs förstärkning med en projektledare.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare spänner över allt från koncept, konstruktion, analys av konstruktion, dimensionering och produktionsanpassning. Du kommer även att ansvara för att produkterna uppfyller kraven ställda i EN standarder. Telesteps är marknadsledande i världen inom sin bransch och jobbar med både stora och mindre produktutvecklingsprojekt som ställer höga krav på kreativitet, erfarenhet och kompetens. Som projektledare arbetar du med olika projekt i nära samarbete med kollegor, leverantören i Kina och Telesteps partner inom produktutveckling i Sverige.

Du är delaktig i alla delarna av förbättring av produktionen där du genomför, förbättrar och mäter effektiviteten. Din utmaning blir att förbättra nuvarande teknik, effektivisera produktionsflödet och hos leverantören i Kina, med fokus på kvalitet och kundtillfredsställelse. Du är med och förbättrar produktionsprocesser med avseende på kvalité, flöde, tillgänglighet och kapacitet.
I rollen som projektledare kommer du att ansvara för att driva projekt och delprojekt i enlighet med gällande projektplan och kvalitetskrav. Varje projekt är unikt vare sig det är nyutveckling eller konstruktionsanpassning där det inte finns några enkla, självklara lösningar och du ställs inför nya utmaningar.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en teknisk eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik, mekanik eller processoptimering. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet i en teknisk tjänst som projektledare, produktionstekniker, konstruktör eller liknande med erfarenhet av mekanik och ritningsläsning. Det är meriterande med erfarenheter av produkter med stort innehåll av plast eller aluminium. Du har erfarenhet av att leda projekt med höga krav på leverans samt kvalitet. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Behärskar du verktyget FMEA är det meriterande.

Vi söker dig som har talang för innovativ utveckling och problemlösning. Du har förståelse för flödena i processindustrin och som person är du noggrann, kreativ och analytisk. Att ha ett resultatfokus och driva projekten mot sitt mål ser du som en naturlig del i ditt arbete och du är inte rädd för att ifrågasätta. Du har ett genuint intresse för mekanisk konstruktion.

Telesteps

Telesteps har lyckats kombinera den flexibla teleskopiska funktionen i sina stegar och plattformar med utmärkt säkerhet och hållbarhet. Ingen har lyckats med detta som Telesteps som är stolta över sin kultur, där de aldrig kompromissar om säkerhet eller kvalitet och ser till att varje komponent testas för hand, både enskilt och som del av en fullt fungerande produkt innan leverans. Design, utveckling och kvalitetskontroll sker på huvudkontoret i Tranås, Sverige. Antalet anställda är åtta personer. Läs mer på telesteps.se.

Ansökan

Tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdatum 20 augusti. Ansökan sker via paverka.nu. Placeringsort för tjänsten är i Tranås och anställning sker hos Telesteps AB. Startdatum enligt överenskommelse. Resor förekommer till Kina ca 2-5 tillfällen per år.

Är detta en miljö som du skulle trivas i så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062 eller Jennie Meier, 010- 33 19 068.